fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Novetats en la borsa de treball del COBDCV

Des de juliol de 2020 es poden fer totes les gestions de la borsa durant tot l’any i en línia.

Des de la vocalia d’Ocupació Laboral volem informar que a partir d’aquest mes de juliol de 2020, tindrem disponible una nova plataforma en línia destinada a gestionar la Borsa de Treball del COBDCV. A partir d’ara podreu actualitzar els vostres mèrits sense necessitat de realitzar-ho en un espai de temps determinat, ni haver de vindre al despatx del Col·legi presencialment a lliurar documentació.

Si mai has estat en borsa i no estàs treballant, aquest és el moment. Si ja estàs en borsa, dir-te que hi ha companys i companyes que fa molt temps que no actualitzen els seus mèrits, és per això que compartim amb tots vosaltres aquest xicotet formulari que servirà per a confirmar-nos la vostra voluntat de continuar formant part de la Borsa de Treball del COBDCV o de formar part d’ella com a nova alta.

Tots els que completeu el formulari rebreu les claus d’accés a la nova plataforma en uns dies. Anterior a aquest enviament, us direm una data per a una reunió que realitzarem en línia amb la plataforma Zoom, on explicarem detalladament com funciona i quins avantatges té aquesta nova plataforma. També resoldrem tots els dubtes que ens vulgueu plantejar.

Recordeu que aquest és un servei exclusiu per als nostres col·legiats i col·legiades.