alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Membres institucionals

Para formar parte del Col·legi como miembro institucional, se puede consultar el proceso en Cómo colegiarse.

Actualment el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana compta amb els següents membres institucionals:

Grupo Entorno Documental

Logo de GEDSA

Grupo Entorno Documental, S.A. (Gedsa) és una empresa amb 20 anys d’experiència en el sector. Des del començament ha vingut oferint un Servei Integral de Gestió Documental a institucions i empreses que els ha portat a convertir-se en una de les empreses capdavanteres del mercat amb un alt grau d’implantació nacional. En Gedsa aposten per un equip humà altament qualificat com a millor garantia de l’òptim acompliment dels seus serveis.

Biblioteca de la Universitat d’Alacant

Logotip de la Universitat d'AlacantLogotip de la Biblioteca de la Universidad de Alicante

La missió de la Biblioteca de la Universitat d’Alacant és oferir un sistema d’informació de qualitat, gestionat per un equip humà professional i compromès a garantir serveis i recursos innovadors; col•laborar en el desenvolupament de la recerca i de l’ensenyament/aprenentatge, a més de contribuir en la creació i en la difusió del coneixement i en la consecució dels objectius de la Universitat.

Per a formar part del Col·legi com a membre institucional, es pot consultar el procés en Com col·legiar-se.