alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

IV Trobada Anual COBDCV a Cocentaina

16 setembre de 2017, IV Trobada Anual COBDCV a Cocentaina

Trobada Anual Requena

El Col·legi està organitzant la 4ª Trobada Anual COBDCV per dissabte 16 de setembre a Cocentaina, Alacant. Volem aprofitar aquesta trobada per fer una petita xerrada sobre la modificació de la Llei 4/2011, de 23 de març, de la Generalitat, de Biblioteques de la Comunitat Valenciana.

On es farà?

Aquesta vegada serà la quarta i, després de les trobades a Calp, Vilafamés i Requena, en aquesta ocasió ens ajuntarem a Cocentaina.

Aprofitarem per conèixer-nos cara a cara, compartir inquietuds, projectes, reptes i per estrènyer llaços professionals.

Tindrem dos autobusos gratuïts que recorreran les tres capitals de la Comunitat Valenciana i realitzaran diferents parades.

El primer autobús sortirà des de Castelló (amb parades per definir), el segon anirà d’Alacant a Cocentaina (amb parades per definir). Els horaris de recollida des de cada parada es confirmaran pròximament.

Si vols participar, aquest serà l’itinerari: (emplena el formulari d’inscripció fent clic aquí) FORMULARI DE INSCRIPCIÓ

El preu per persona serà de 30€ (enviarem nº de compte enviant el formulari)

Activitat a Cocentaina

  • Arribada a Cocentaina: al voltant de les 11h., Xerrada a la Biblioteca de Cocentaina amb una durada aproximada de 45 minuts.
  • A continuació es farà una visita guiada al Palau Comtal i a la seu del Centre d’estudis amb la col·laboració del tècnic de Patrimoni de Cocentaina.
  • Menjar: a les 15 hores, en un ambient distès i relaxat menjarem en el Restaurant (per determinar). El preu final del menú serà de 30€.
  • Volta: Al voltant de les 18.30 hores els autobusos tornaran a les seves destinacions, realitzant les mateixes parades realitzades a l’anada.

 

Per això et convidem a reservar en la teva agenda el dissabte 16 de setembre, ja que el Col·legi et convida a celebrar la “IV Trobada Anual COBDCV”

Si estàs col·legiat, apunta’t a l’activitat emplenant el formulari que el Col·legi t’ha enviat. I recorda, pots venir acompanyat amb persones no col·legiades! Tens fins al 8 de setembre per apuntar-te.

Aprofita l’oportunitat de conèixer i compartir un dia amb companys i companyes de professió.

Us esperem!