alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Grup de Treball Borsa d’Ocupació

El Grup de Treball Borsa d’Ocupació (GTBO) té per finalitat aprofundir en la recerca d’estratègies, amb la finalitat que les empreses coneguen les nostres diferents vessants professionals i puguen sol·licitar professionals qualificats a la borsa de treball del COBDCV.

El coordinador del GTBO és Francisco Ricau González, Vocal d’ocupació laboral. Per a posar-se en contacte amb el grup a través del seu coordinador cal escriure al correu electrònic treball@cobdcv.es

Reunions GTBO

El Grup de Treball Borsa d’Ocupació està format per membres del Col·legi interessats/des a participar, les seues activitats s’articulen a través de reunions periòdiques. En les reunions generals es coordinen els diferents subgrups del GTBO. Cadascun d’ells s’ocupa d’aspectes concrets relacionats amb l’ocupabilitat dels membres del Col·legi:

  • Subgrup Carta de Serveis: La seua finalitat és recaptar informació dels membres del Col·legi per a crear una carta que reflectisca les activitats professionals concretes que poden oferir els membres a qualsevol empresa o institució interessada.
  • Subgrup Conta’ns La Teua: La seua finalitat és augmentar el coneixement sobre les diferents funcions i tasques diàries que duen a terme els professionals de la informació en actiu. Per a açò, s’organitzen trobades informals, en l’ambient distès d’un pub, on es convida cada últim dijous de mes a un professional diferent perquè ens conte la seua experiència i ens faça veure altres punts de vista. Les trobades estan obertes a tot el món i es fomenta la participació de tots els assistents.
  • Segmentació d’empreses: subgrup dedicat a recaptar i analitzar informació sobre empreses que puguin estar potencialment interessades en els serveis que poden oferir els membres del Col·legi.
  • Presència web: subgrup la finalitat del qual és traslladar a l’entorn web l’estratègia de captació de les empreses i institucions potencialment interessades en els esmentats serveis.
  • Subgrup de formació: dedicat a l’anàlisi d’ofertes de treball i els seus respectius requisits, amb la finalitat de traslladar les possibles necessitats formatives a la vocalia de formació.

Si vols participar en les reunions del GTBO o col·laborar amb algun d’aquests subgrups, contacta amb Francisco Ricau González a través del correu electrònic treball@cobdcv.es

Recursos relacionats

research
December 28, 2016

Oberta la borsa de treball COBDCV

Del 2 al 31 de gener de 2017 es podrà aportar nova documentació
GrupTreballBorsa
December 17, 2015

Missatge Vocal d’Ocupació Laboral COBDCV

divendres 18 de desembre de 2015