alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Grups de treball

Els grups de treball del COBDCV (denominats seccions professionals en els estatuts) són seccions formades per diferents membres (col·legiats, adherits i institucionals), entorn de funcions específiques i diferenciades. Com a reflex de la seua naturalesa orgànica i canviant, alguns dels grups estan actius en l’actualitat, mentre que uns altres es consideren inactius, sense perjudici que puguen tornar a activar-se en un futur.

Els grups de treball del COBDCV permeten a qualsevol persona interessada col·laborar amb el Col·legi en àmbits d’especial interès i intercanviar experiències i millorar pràctiques. Si tens interès a participar en algun d’aquests grups, pots contactar amb el coordinador de cada grup, o comunicar-ho a l’administració del Col·legi escrivint a:
administracio@cobdcv.es

Consulta les preguntes freqüents sobre els grups de treball

Grup de Treball Biblioteques Escolars (GTBE)

Té com a objectiu el reconeixement de les biblioteques escolars com un element clau per a inculcar hàbits de lectura i d’adquisició de coneixements des de la primera etapa d’aprenentatge.

Grup de Treball Supervisió de Places (GTSP)

Supervisa les convocatòries públiques d’ocupació relatives a biblioteques, arxius i centres de documentació que apareguen en diaris i butlletins oficials de la Comunitat Valenciana.

Grup de Treball Borsa d'Ocupació (GTBO)

La seua finalitat és aprofundir en la recerca d’estratègies, amb la finalitat de que les empreses coneguen la nostra professió i puguen sol·licitar professionals qualificats a la borsa d’ocupació del COBDCV.

Secció d’Arxius

Tracta qüestions relacionades amb l’Arxivística i la situació dels arxius a la Comunitat Valenciana, establint una sèrie de prioritats.

Grup de Treball Biblioteques Públiques (GTBP)

Aquest Grup de treball té com a objectiu principal la defensa i visibilitat de les Biblioteques Públiques.