fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Llegir en Valencià

Llegir en valencià és una campanya anual per a fomentar la lectura i promocionar el valencià, a través de tres activitats: la publicació d’una col·lecció de llibres els títols dels quals varien anualment; concursos sobre els llibres, que es publiquen setmanalment; i entrevistes a personatges famosos sobre la campanya. Llegir en valencià està dirigida a totes les persones que volen començar a llegir en valencià i, a més, descobrir històries i curiositats sobre diferents aspectes de la cultura valenciana: llegendes, festes, cuina, etc. Cada any s’escull un d’aquests aspectes com a temàtica principal.

Els llibres són breus i amb lletra fàcil de llegir, seleccionats per a agradar tant als lectors poc habituats com aquells amb més experiència. A més, en cada títol hi ha informació d’altres obres per a continuar llegint en valencià. Els llibres incorporen també un glossari amb el significat d’algunes paraules o expressions.

La campanya està organitzada per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, amb el suport dels diaris Levante-EMV, la Fundació Bancaixa, Consum Cooperativa, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Generalitat Valenciana, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, la Diputació d’Alacant i la Universitat d’Alacant.

El COBDCV col·labora amb Llegir en valencià des de la seua quarta edició (2010). A més a més, la campanya compta amb la col·laboració d’Escola Valenciana i el Consell Valencià de Cultura, i el suport de la Universitat de València, la Universitat Jaume I, la Universitat Politècnica de València, la UNED i la Universitat Miguel Hernández d’Elx, entre uns altres.

Llegir en valencià disposa del seu propi portal web, on a més es pot accedir tant a la campanya actual com a les d’edicions anteriors:

June 11, 2019

“Llegir en valencià, monuments emblemàtics”

Una col·lecció d’11 llibres que és distribuiran amb el diari Levante-EMV i amb Información
campanya 2017
November 25, 2017

“Llegir en valencià, les nostres contalles”

Des de l’any 2010, el COBDCV col·labora amb la Fundació Bromera fomentant la lectura en valenci
June 22, 2016

“Llegir en valencià, les nostres cançons”

Des de l'any 2010, el COBDCV col·labora amb la Fundació Bromera fomentant la lectura en valencià.
July 14, 2015

Llegir en valencià, paraules d’amor‏

Desde 2010, el COBDCV colabora amb la Fundació Bromera fomentant la lectura en valencià.