fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

El Col·legi actua

Una de les funcions més importants per al COBDCV és assegurar la defensa de la professió tant en l’àmbit públic com en el privat, denunciant possibles irregularitats o pronunciant-se sobre aspectes clau.

Per a dur a terme la seua missió, el COBDCV actua valent-se dels seus propis recursos: els grups de treball. Aquests grups són projectes vius que evolucionen, adaptant-se a les prioritats del Col•legi, dels seus membres i de la societat. En l’actualitat, els grups de treball estan centrats en l’establiment d’uns principis per a les biblioteques escolars, en la supervisió de places públiques, en augmentar la visibilitat de la professió i la sol·licitud de serveis professionals a través del Grup de Treball Borsa d’Ocupació, i en les qüestions relacionades amb els arxius a la Comunitat Valenciana i amb l’Arxivística en general.

De la mateixa manera, és indispensable la connexió i la col•laboració del Col·legi amb la resta de la societat, que manté a través de les relacions puntuals amb altres institucions i de les col·laboracions i adhesions que es realitzen amb federacions, associacions, universitats, etc.

La relació col·laborativa amb institucions d’altres països té el seu màxim exponent en el projecte Gestors d’Informació en Acció, que ha permès ja a diversos membres del Col·legi dur a terme interessants projectes relacionats amb la gestió de biblioteques, arxius i llocs web en diferents països del món.