alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Convenis Formació i orientació laboral

Descomptes en serveis professionals
Descomptes en serveis d’oci i personals
Formació i orientació laboral Llibreries i Informàtica Serveis sanitaris
Serveis Jurídics i Fiscals Esports Teatres
Publicacions Hotels i Viatges Serveis Financers
Universitats Gastronomia i Vins
 Mobiliari
Arquitectura i disseny Assegurances

Pots consultar el text íntegre de tots els acords de col·laboració o convenis signats pel Col·legi en la Intranet.

Formació i orientació laboral

Conocimiento Práctico

Serveis vinculats amb la gestió d’informació i continguts digitals, amb especialització en formació i en consultoria i implantació de projectes i serveis vinculats amb Programari Lliure, i la prestació de serveis documentals. Descompte del 15% en formació en línia del catàleg de cursos.

EC3metrics

EC3metrics Spin-off ofereix serveis d’assessoria i consultoria en l’àmbit de l’avaluació de l’activitat investigadora, generant eines útils per a la presa de decisions i una adequada gestió de la I+D+I.

El COBDCV i EC3metrics estableixen un marc general de cooperació en matèria d’assessorament, consultoria i formació per a la millora i l’augment de la visibilitat d’activitats de recerca del COBDCV dins del camp de la Bibliometria i l’avaluació de la ciència i comunicació científica.

A més, tots els cursos que s’oferisquen com a formació virtual i tinguen accés els socis del COBDCV, tindrà un descompte del 12,5% sobre les tarifes oficials que s’apliquen en EC3metrics.

Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística (FESABID)

Com a membres del COBDCV, els nostres col·legiats són part de la Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística (FESABID) i, per tant, tenen descomptes en les activitats i jornades que organitzen les associacions que han signat aquest conveni. Per a més informació sobre el conveni consulta la secció FESABID.

International House

International House (IHWO per les seues sigles en anglès) és un dels grups d’escoles d’idiomes més grans i antics del món. Ofereix un 12% de descompte i matrícula gratis en tots els seus cursos per a col·legiats i familiars directes. Aprèn anglès, alemany, francès o xinès. Grups per a adults i xiquets des dels 4 anys.

Psicotalent

Consultora de recursos humans i orientació professional. Ofereix serveis de revisió i elaboració de currículum en espanyol i en anglès.

Descompte en la revisió de currículum, que tindrà un cost de 35 € (preu especial per a col·legiats). Per a açò hauran de presentar el seu carnet de col·legiat.