alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Per què col·legiar-se

La col·legiació és obligatòria (segons l’article 3 Llei 6/2006, de 9 de juny i article 10.3 dels Estatuts del Col·legi) per a les persones que tinguen la diplomatura en Biblioteconomia i Documentació, llicenciatura en Documentació, grau en Informació i Documentació o un postgrau o màster oficial relacionat amb Documentació, Biblioteconomia o Arxivística, i que exercisquen la seua professió en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana a excepció d’aquells titulats que exercisquen exclusivament al servei de les administracions públiques.

Més enllà d’aquesta obligatorietat, existeixen moltes raons per a col·legiar-se:

 • Junts més forts. El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) defensa els interessos de tot el col·lectiu i de cadascun dels seus col·legiats, cercant el reconeixement professional.
 • Defensa la professió. El Col·legi actua enfront de la competència deslleial, la ingerència d’altres professions i altres irregularitats defensant la nostra importància en la societat.
 • Imatge social de la professió. Contribueix a fer visibles als professionals de la informació i projectar una imatge positiva i activa d’ells com a agent crític, competent i reconegut en la societat valenciana i en la Societat de la Informació.
 • Codi deontològic. Enforteix els valors ètics i professionals a través del codi deontològic de FESABID, al que s’adhereix el Col·legi.
 • Punt de trobada amb professionals d’altres sectors. Gaudeix d’un punt de trobada per a enfortir els vincles amb altres professionals de sectors afins, treballant en projectes comuns i creant sinergies de treball multidisciplinari per a contribuir al desenvolupament de la Societat de la Informació.
 • Serveis professionals. Accés als serveis d’orientació laboral i assessorament jurídic, proporcionats pel Col·legi.
 • Borsa de treball. Pots formar part d’una borsa de treball exclusiva del nostre sector professional.
 • Formació. És un instrument imprescindible per al desenvolupament professional. Pots estar al dia amb els tallers gratuïts per a col·legiats i obtindre importants descomptes en els cursos de formació permanent del Col·legi i d’altres associacions, com les què formen part de FESABID.
 • Informació sobre la professió. Accedeix a informació detallada de les novetats que es produeixen en l’àmbit professional mitjançant la web, les publicacions i els informes, i així afrontar els canvis que es puguen produir en la professió.
 • Grups de treball. El Col·legi és un punt de trobada i de col·laboració professional. Participa en els diferents grups de treball per a unificar criteris, exposar noves idees, escoltar i fer que la nostra professió continue creixent.
 • Col·laboració internacional. A través del projecte Gestors d’Informació en Acció (GIA) es proporcionen noves experiències laborals i humanes a membres col·legiats, fomentant i difonent bones pràctiques.
 • Molts més beneficis. En formar part del Col·legi obtens accés a més ofertes i descomptes especials.
cobdcv
November 11, 2017

T’esperem al col·legi!

Treballem per tu, Junts som mes forts!
Foto de aula de formación
December 15, 2015

Regala’t la col·legiació!

En nadal la col·legiació és el teu millor regal