fbpx
alta calidad píldoras http://www.totmataro.cat/comprar-kamagra.html España entrega rápida http://www.totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html

Per què col·legiar-se

La col·legiació és obligatòria (segons l’article 3 Llei 6/2006, de 9 de juny i article 10.3 dels Estatuts del Col·legi) per a les persones que tinguen la diplomatura en Biblioteconomia i Documentació, llicenciatura en Documentació, grau en Informació i Documentació o un postgrau o màster oficial relacionat amb Documentació, Biblioteconomia o Arxivística, i que exercisquen la seua professió en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana a excepció d’aquells titulats que exercisquen exclusivament al servei de les administracions públiques.

Més enllà d’aquesta obligatorietat, existeixen moltes raons per a col·legiar-se:

 • Junts més forts. El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) defensa els interessos de tot el col·lectiu i de cadascun dels seus col·legiats, cercant el reconeixement professional.
 • Defensa la professió. El Col·legi actua enfront de la competència deslleial, la ingerència d’altres professions i altres irregularitats defensant la nostra importància en la societat.
 • Imatge social de la professió. Contribueix a fer visibles als professionals de la informació i projectar una imatge positiva i activa d’ells com a agent crític, competent i reconegut en la societat valenciana i en la Societat de la Informació.
 • Codi deontològic. Enforteix els valors ètics i professionals a través del codi deontològic de FESABID, al que s’adhereix el Col·legi.
 • Punt de trobada amb professionals d’altres sectors. Gaudeix d’un punt de trobada per a enfortir els vincles amb altres professionals de sectors afins, treballant en projectes comuns i creant sinergies de treball multidisciplinari per a contribuir al desenvolupament de la Societat de la Informació.
 • Serveis professionals. Accés als serveis d’orientació laboral i assessorament jurídic, proporcionats pel Col·legi.
 • Borsa de treball. Pots formar part d’una borsa de treball exclusiva del nostre sector professional.
 • Formació. És un instrument imprescindible per al desenvolupament professional. Pots estar al dia amb els tallers gratuïts per a col·legiats i obtindre importants descomptes en els cursos de formació permanent del Col·legi i d’altres associacions, com les què formen part de FESABID.
 • Informació sobre la professió. Accedeix a informació detallada de les novetats que es produeixen en l’àmbit professional mitjançant la web, les publicacions i els informes, i així afrontar els canvis que es puguen produir en la professió.
 • Grups de treball. El Col·legi és un punt de trobada i de col·laboració professional. Participa en els diferents grups de treball per a unificar criteris, exposar noves idees, escoltar i fer que la nostra professió continue creixent.
 • Col·laboració internacional. A través del projecte Gestors d’Informació en Acció (GIA) es proporcionen noves experiències laborals i humanes a membres col·legiats, fomentant i difonent bones pràctiques.
 • Molts més beneficis. En formar part del Col·legi obtens accés a més ofertes i descomptes especials.
April 1, 2020

Col·legia’t, ara és el moment!

Estàs pensant el col·legiar-te? Ara és el moment!
December 29, 2018

Al Nadal, un llibre i la teua col·legiació és el millor regal!

I de regal de reis?….Em col·legie...
cobdcv
November 11, 2017

T’esperem al col·legi!

Treballem per tu, Junts som mes forts!